MAKE IT COUNT

WHATEVER YOU DO IN LIFE!

HOME OF TRAINING

MAKE IT COUNT is een aanbieder van topmerken in sport en workout gear. Jouw fitheid staat centraal in onze selectie van fitnesskleding, sportschoenen en accessoires. We zijn gedreven in onze zoektocht naar workout gear die jouw prestaties verbeteren. Bestaat het product nog niet? Dan ontwikkelen wij het simpelweg zelf.

Onze Evenementen

Naast het selecteren en aanbieden van een topassortiment organiseren wij sportevenementen die tot de verbeelding spreken! ARENA THROWDOWN

Onze Ambitie

MAKE IT COUNT - Vat onze mentaliteit in één simpele zin samen! Een motto dat onze ambitie belichaamt om uit te blinken, te overtreffen en te genieten voor wat we ook maar willen bereiken!

ACHTER DE SCHERMEN - HET ABC VAN FITNESS

In 2012 begonnen vier spelers uit ons American Football Team over CrossFit! Enkele proeftrainingen verder en wij waren verkocht! Dit bleek de nieuwe topsportuitdaging waar we naar opzoek waren. Al gauw was de oprichting van CrossFit 075 een feit en opende Black Angels Fitness als eerste CrossFit Box in Zoetermeer haar deuren. Onlangs is Bliss CrossFit ontstaan uit die spelersgroep van weleer.

Onze ambitie reikt verder. In 2015 zijn wij gestart met BoxBrand - Your Box, Your Brand! als multi-brand leverancier van Custom CrossFit kleding en met de inkoop en financiering topmerken als Concept2, Assault Fitness, Eleiko, Hammer Strength, Gorilla Grip, CrossMaxx en nog 40 merken helpen wij ondernemers verder.

Trots zijn wij op alle vrijwilligers en athleten die de Arena Throwdown in de Johan Cruijff ArenA tot een succes maakten. De tweede editie in de Rotterdam Ahoy Arena laat nog even op zich wachten, door de de wereldwijde pandemie. Toch hebben wij niet stilgezeten en is de oprichting van Competition Company ons nieuwe initiatief. weer een mijlpaal bereikt. Een initiatief dat onze ambitie feilloos onderstreept: Whatever you do in Life: MAKE IT COUNT

ARENA THROWDOWN

Evenementen die tot de verbeelding spreken

BOXBRAND

Product en diensten voor
CrossFit eigenaren en hun atleten!

Competition Company

De thuisbasis van Make it Count
Sport Performance Gear
Deze website gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Ook gebruiken we na toestemming cookies om content en advertenties via bijvoorbeeld Google te personaliseren.
U bent succesvol aangemeld
Dit email adres is al geregistreerd
Newsletter