Masters & Teens Throwdown powered by CrossMaxx


De afgelopen 5 jaar is de Masters & Teens Throwdown uitgegroeid van een klein evenement met voornamelijk Nederlandse enthousiaste Master atleten tot een grootschalig evenement voor zowel Teens als Masters. De organisatie richt zich op het creëren van een alttete-vriendelijke sfeer en wil sporters een fijne tijd bezorgen met oude en nieuwe vrienden van heinde en verre.

Vanwege de pandemische beperkingen in heel Europa veranderde het evenement van formaat naar een online evenement met drie fasen. Naast de kwalificaties voor de verschillende divisies voegde de organisatie ook een halve finale toe als extra test om in aanmerking te komen voor deelname aan de finale.

Evenement data:

Qualifiers     22 January - 7 February 2021
Semi Finals   2 April - 11 April 2021
Finals 5 Juni - 6 Juni 2021

Opnieuw overtrof het evenement het aantal deelnemers van voorgaande jaren. Een echt bewijs van de loyaliteit van de atleten aan het evenement en een inspirerende boost voor de organisatie.

Ga voor meer informatie over het evenement naar: Masters & Teens Throwdown

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Ook gebruiken we na toestemming cookies om content en advertenties via bijvoorbeeld Google te personaliseren.
U bent succesvol aangemeld
Dit email adres is al geregistreerd
Newsletter